نماینده حزب‌الله: هیچکس حق چشم‌پوشی از خاک لبنان را ندارد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نماینده حزب‌الله: هیچکس حق چشم‌پوشی از خاک لبنان را ندارد

تسنیم/ نماینده ارشد حزب‌الله با انتقاد از توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی اعلام کرد، هدف این توافق جنگ داخلی است.

در ادامه واکنش‌های تند مسئولان و نمایندگان حزب‌الله به توافق تحقیرآمیز دولت لبنان با رژیم صهیونیستی، ایهاب حماده، عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، نیز با اظهاراتی صریح و تند، این توافق را محکوم کرد و آن را توافقی دانست که با میانجی‌گری آمریکا و به ضرر لبنان منعقد شده است.
این نماینده پارلمان تأکید کرد که موضع نبیه بری، رئیس پارلمان این کشور، در مواجه با این تفاهم قاطع و گویا بود و او فتنه را معادل این "توافق"دانست.

وی افزود: هدف این توافق فقط و فقط جنگ داخلی میان لبنانی‌ها و خدمت به اسرائیل است. 
نماینده ارشد حزب‌الله تأکید کرد که قمار این دولت، تنها با مقاومت و سلاح آن نیست، بلکه با کل لبنانی‌ها است و مردم لبنان باید بدانند که دولت روی درگیری‌های داخلی به عنوان آخرین قمار خود شرط‌بندی می‌کند.
حماده در ادامه گفت: آنچه "چارچوب توافق" نامیده شده، سقط شد و این سند مرده به دنیا آمد، زیرا دولت توانایی کشیدن کشور به جنگ داخلی را ندارد، نمی‌تواند به اسرائیل چیزی بدهد که در جنگ نتوانست بگیرد و از هیچ مشروعیتی برای چشم‌پوشی از یک ذره خاک لبنان برخوردار نیست.
نماینده ارشد حزب‌الله در پایان با استناد به نص صریح قانون اساسی تأکید کرد که هیچ‌کس، نه رئیس‌جمهور و نه هیچ مقام دیگری، حق ندارد از یک ذره خاک لبنان چشم‌پوشی کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره