تا حالا چلو گوشت زعفرونی رو توی شیشه پختین؟
آخرین خبر/ موادلازم:
گوشت گوسفند به همراه کمی دنبه
پیاز
سیب زمینی
زعفران
آلو بخارا یا آلو ترش
ادویه :نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا
این غذا به شدت مقویِ چون با این روش عصاره گوشت کاملا خارج میشه.
یه شیشه درب فلزی در بردارید و داخلش گوشت،پیاز خلالی ،سیب زمینی درشت خرد شده، ادویه و زعفران و آلو بریزید و درش رو محکم ببندید.
داخل یه قابلمه بزرگ آب بریزید و شیشه رو بزارید داخل قابلمه تا آب جوش بیاد، آب که جوش اومد زیرش رو کم کنید.
۴ ساعت طول میکشه تا مواد داخل شیشه کامل بپزه.
بعداز ۴ ساعت با استفاده از یک پارچه شیشه رو خارج کنید و درش رو باز کنید.
چلوگوشت زعفرونی شما امادست!
میتونید کنار برنج سرو کنید.
نکات مهم:
اگر آب قابلمه کم شد و خواستید آب اضافه کنید به هیچ وجه آب سرد نریزید چون شیشه میترکه… حتما آب داغ بریزید.
در شیشه حتما فلزی و سالم باشه.
میتونید از فلفل دلمه و هویج هم استفاده کنید.