نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مرغ طلایی و خوشمزه؛ از خوردنش سیر نمی شی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
ساق مرغ: به تعداد 
 • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری 
 • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم 
 • برنج: ۲ پیمانه 
 • باقالی سبز تازه: ۱ پیمانه 

 • شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخوری 
 • کره: ۳۰ گرم
 • روغن مایع: ٣ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوشمزه‌ترین باقالی‌پلو با ساق مرغ برشته زعفرونی:
 1. ساق‌مرغ‌ها رو با نمک، فلفل سیاه و زعفران دم‌کرده طعم‌دار کن.
 2. در یک تابه، کمی روغن و کره بریز و مرغ‌ها رو چند دقیقه تفت بده تا دو طرفش کمی طلایی بشه.
 3. در تابه رو بذار و اجازه بده حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، بخارپز و نرم بشه.
 4. هم‌زمان، برنج و باقالی رو بجوشون تا نیم‌پز بشن، بعد آبکش کن.
 5. ته قابلمه، ساق مرغ‌ها رو بچین (برای ته‌دیگ خوشمزه و مجلسی).
 6. برنج، باقالی و شوید رو لایه‌لایه روی مرغ‌ها بریز.
 7. یه قاشق کره روی برنج بذار و قابلمه رو بذار روی حرارت تا غذا دم بکشه.
 8. بعد از پخت، قابلمه رو برگردون تا مرغ‌های برشته و خوش‌رنگ، بالای دیس قرار بگیرن.
 9. با ترشی یا سالاد شیرازی سرو کن و لذت ببر! 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره