4
0
1.7K
آخرین خبر/ مواد لازم:
توت فرنگی ۱۵عدد
شیر یک لیوان
شکر ۵قاشق غ
نشاسته دوقاشق غ
خامه دوقاشق غ
توت فرنگی هارو تمیز میشوریم وبرگشو جدا میکنیم و همراه شیر وشکر با هر دستگاهی که دارید پوره کنید و پوره رو از صافی رد کنید وتوی قابلمه بریزید.
دوقاشق غ نشاسته ذرت به پوره الک شده اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا تمام گلوله هاش باز بشه.
موادو روی حرارت میذاریم ومدام هم میزنیم تا مث فیلم غلیظ بشه بعد دوقاشق خامه رو با یه ملاقه از مواد مخلوط میکنیم تا هم دما بشن و بعد به مواد اضافه میکنیم.
موادو توی ظرف سرو میریزیم وبا خامه یا توت فرنگی تزیین میکنیم.