5
0
1.3K
5
0
1.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
پیاز یک عدد
سینه مرغ یک عدد
خامه دوقاشق غ
ذرت نصف پیمانه
نمک فلفل سیاه پاپریکا اویشن
نون باگت یا همبرگر
پنیرپیتزا یک پیمانه
نون باگت یا همبرگر فرقی نداره طبق فیلم نون رو برش بزنید و خالی کنید وتوی ظرف بچینید.
حالا سینه مرغ نگینی رو با پیاز خوردشده تفت بدید بهش ادویه خامه وذرت رو اضاقه کنید تاچنددقیقه تفت بخوره وبعد حرارتو خاموش کنید.
ازمواد قاشق قاشق توی نون هابریزید و روش رو پنیر پیتزا بریزید وبذارید توی فر ازقبل گرم شده تا پنیر طلایی بشه حدودا ده دقیقه با دمای ۱۷۰.