طرز تهیه پنکیک پفدار و خوشمزه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/
خب نیاز داریم به:
دو عدد تخم مرغ
وانیل:یک چهارم ق چ
شکر:۴قچ
شیر:دو سوم لیوان
روغن مایع:۳ق غ
آرد:یک لیوان سر پر
بکینگ پودر:۲ق چ
خب اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مخلوط شه و در آخر آرد رو همراه بکینگ پودر که از قبل سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد از مواد پنکیک میریزیم تو تابه ای که از قبل داغ شده و زمان میدیم تا روش کاملا حباب بزنه و زیرش طلایی رنگ بشه بعدش برمیگردونیم اون یکی طرفشم طلایی شه.
نکته:برای طلایی شدن طرف اول اصلا عجله نکنید با حرارت خیلی کم اجازه بدید شش هفت دقیقه بمونه دورش که تیره شد و سطحش کاملا حباب بزنه،اگر زودتر برگردونید وسط پنکیک خام میمونه اونطرف کمتر از پنج دقیقه بمونه کافیه.