12
0
2.7K
12
0
2.7K
آخرین خبر/ خمیر این شیرینی نیاز به استراحت نداره وخیلی نرموخوشمزه اسن.
چیا میخوایم :
آرد قنادی ۲۴۰ گرم
آرد نخودچی ۱۹۰
پودر قند ۱۴۰ گرم
روغن مایع ۲ق غ خ
روغن جامد ۱۹۰ گرم
پودر هل نصف ق چخ
وانیل نصف ق چخ
نکات مهم
ارد رو کمکم و طی سه مرحله اضافه کنید چون نوع اردها متفاوته
بعد از اصافه کردن مرحله دوم ارد از خمیر بردارین و توی دستتون گلوله کنین اگه خمیر صاف و بدون ترک بود دیگه ارد اضافه نکنین
برای گاناش شکلات رو روی بخار کتری بزارین تا اب بشه
فر رو از یک ربع قبل روشن کنین
و شیرینی ها رو با دمای ۱۷۰ به مدت نیمساعت بپزین
بعد از پخت به شیرینیها دست نزنین و حتما بزارین یکساعت توی دمای محیط سرد بشن و باد با شکلات وپودر پسته و ترافل و پودر نارگیل تزیینش کنین