نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

رسپی پنینی مرغ و پنیر به روش رستورانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  برای تهیه پنینی مرغ و پنیر خوشمزه،فیله مرغ را نواری خرد کرده، با نمک، فلفل سیاه، پولبیبر و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس قارچ‌های ورقه‌شده، پیاز نگینی خرد شده، سیر رنده‌شده و فلفل دلمه‌ای نگینی را جداگانه تفت داده و در انتها به مرغ اضافه کنید. در نهایت، پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و پس از ذوب شدن کامل، پنینی آماده است.
  
مواد لازم:
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد (اختیاری برای طعم بهتر)
نان مورد نظر (مانند باگت)
روغن، نمک، فلفل سیاه، پولبیبر  
مراحل تهیه:
1. آماده‌سازی مرغ:
سینه مرغ را به صورت نواری خرد کنید، مقداری روغن در تابه بریزید و مرغ‌ها را تفت دهید تا سرخ شوند. نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به مرغ اضافه کنید.  
2. تفت دادن سبزیجات:
در همان تابه، قارچ‌ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود. سپس پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند. در انتها فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و کمی تفت دهید.  
3. ترکیب مواد:
مرغ سرخ شده را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و کمی تفت دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.  
4. اضافه کردن پنیر:
پنیر پیتزا را روی مواد داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا پنیر کاملاً ذوب شود.  
5. آماده‌سازی نان و سرو:
نان مورد نظر را به صورت ورقه ای برش زده، مواد پنینی را داخل آن بریزید و گرم کنید یا در صورت استفاده از دستگاه پنینی‌ساز، پنینی را آماده کنید. می‌توانید در صورت تمایل سس پستو یا سس‌های دیگر را نیز به مواد اضافه کنید. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره