23
8
5.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
مرغ: یک عدد
رزماری: یک شاخه
لیمو ترش: یک عدد
سیر: ۲ حبه
نمک فلفل سیاه پاپریکا و ادویه دود: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی کوچک: ۴ عدد
پیاز کوچک: ۴ عدد
فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد
جعفری: سه قاشق غذاخوری
اورگانو، فلفل سیاه، نمک: یک قاشق چایخوری
چیلی: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
سیر: دو حبه
نکات مهم:
خوابوندن مرغ توی آب و نمک باعث میشه بافت مرغ بعد از پخت ترد تر بشه.
دمای فر باید روی ۱۸۰ درجه باشه و مدت زمان پخت حدوداً یک ساعت و نیمه.
بعد از پخت مرغ ده دقیقه اون رو برش نزنین تا آب میان بافتیش خارج نشه و مرغ نرم و آبداری داشته باشین