15
0
2.6K
آخرین خبر/ کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
آرد ۱۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ،وانیل و هل مخلوط می کنیم و با همزن سه چهار دقیقه می زنیم
نشاسته ذرت رو به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن می زنیم
در آخر هم آرد الک شده رو به مواد اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه با همزن می زنیم تا نرم و لطیف بشه
می زاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه