20
2
3K
20
2
3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
مرغ
سس مایونز
زعفران دم کرده
نمک ،فلفل وزردچوبه
زغال
روغن
پیاز
مرغ هارو بانمک و زردچوبه طعم دارکنید توروغن داغ سرخ کنیدبعد پیازهای خلالی روتوهمون روغن سرخ کنید تاسبک بشن دوباره مرغ هارو به پیازها اضافه کنیدحالا دوقاشق سس مایونز کم چرب و بازعفرون دم کرده مخلوط کنید و به پیازومرغ ها اضافه کنید اجازه بدید تا باحرارت کم پخته بشن
بعد دوتکه زغال وروی حرارت بزارید تا قرمز بشن بعد توی یه پیاله بزارید وسط ماهیتابه ی مرغ ها حالا کمی روغن اضافه کنید تا دود کنه درش بزارید ده دقیقه ی دیگه هم بمونه تا مرغ ها طعم دار بشن
برای سالاد
زیتون بدون هسته
کاهو
کلم قرمز
پیازقرمز خلالی شده
خیار حلقه ای
ذرت
وبرای سس سالاد:
روغن زیتون ،یک قاشق مرباخوری عسل،آب لیموی تازه،نمک