نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

برترین ها/ این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.


و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • ارد: ۱/۴ پیمانه
  • پودر شکر: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک : نوک کارد ( یه ذرررررره) یه کوچلو
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذا خوری
  • کره: ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۱- تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.

۲- یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم میزاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.

۳- از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت به مدت ۲۰ - ۲۵ دقیقه یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله