نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک باقلوا یکی از اصیل ترین کیک های ایرانی!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

شکر یک لیوان

شیر یک سوم لیوان

روغن یک لیوان

ماست یک لیوان

آرد دو لیوان

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

پودر نارگیل نصف لیوان




مواد لازم برای شربت:

آب یک لیوان

زعفرون غلیظ دم شده سه قاشق غذاخوری 

هل سه دانه

شکر دو سوم لیوان

گلاب نصف لیوان

واسه کیک: تخم مرغ ها رو با وانیل هم زدم ، شکر رو اضافه کردم کرمی و کشدار که شد روغن و ماست و شیر رو در حد مخلوط شدن اضافه کردم.آرد و با با پودر نارگیل و بیکینگ پودر مخلوط کردم و توی سه مرحله اضافه کردم و دورانی هم زدم .کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم ،داخل قالب ریختم ،با یه سیخ حباب هاشو گرفتم تا گنبدی نشه. داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۳ دقیقه گذاشتم.

تو همین فاصله شهد رو آماده کردم،آب و گلاب و هل و شکر و زعفرون رو مخلوط کردم رو حرارت تا شکر کاملا حل بشه و گذاشتم شهد کاملاااااااا سر بشه و به دمای محیط برسه.

کیک که از فر در اومد برگردوندم و کاغذ روغنیش رو جدا کردم و گذاشتم کاملاااا سرد شه و از شهد روش ریختم.برش زدم و دوباره بقیه شهد رو ریختم. شهد روتوی چند مرحله و با فاصله بریزین تا خوب جذب کیک بشه.

در نهایت با پودر نارگیل و پسته تزیین کردم.

هر چقدر از طعم و عطر فوق العاده ی این کیک بگم کم گفتم.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره