طرز تهیه کباب تابه ای نرم و آبدار
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
یه پیاز بزرگ رو رنده کن و آبشو کامل بگیر و کنار بزار که بعدا لازمش داریم .
حالا پیاز آب گرفته رو ادویه جات که شامل:
(نمک ،فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پولبیبر) هرکدام به میزان دلخواه اضافه کنید و خوب ورز بدید
کف ماهیتابه به قطر یک سانت پهنش کنید و با کفگیر فرم بدید
حالا بزارید روی حرارت با شعله ی بالا ،کباب تابه ای اولش کلی آب میندازه حرارت رو زیاد کنید آبش که جمع شد حرارت رو کم کنید و زعفرون و اون آب پیازی که گفتم نگه دارید رو الان بهش اضافه کنید
حدودا ۲۵ گرم کره ی سرد رو حبه قندی برش بزنید و روی کباب ها بزارید و اجازه بدید مزه ها به خورد هم برن و نکته ی مهمش اینه که کباب ها رو آبدار بردارید نزارید خیلی اب کباب جمع بشه ..
و اینجا که دیگه کباب تابه ای ها آماده شدن میتونید روشون سماق بپاشید و نوش جون کنید