پیراشکی خونگی، دلچسب و لذیذ
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد 430گرم
خمیر مایه9گرم
نمک 5گرم
شکر15 گرم
شیر 80گرم
آب200گرم
روغن20گرم
آرد نمک شکر و خمیر مایه را با هم ترکیب میکنیم بعد هم ترکیب آب و شیر رو اضافه میکنیم حتماً حواستون باشه که مایعات رو کم کم اضافه بکنید تا خمیرتون شل نشه بعد هم روغن رو اضافه میکنیم خمیرو ورز میدیم تا خمیر یک دست و لطیفی داشته باشیم
بعد به خمیر یک ساعت استراحت میدیم بعد از یک ساعت استراحت خمیرو به چونههای ۶۵ گرمی تقسیم میکنیم به چونهها ۱۰ دقیقه استراحت میدیم بعد از ۱۰ دقیقه خمیر روی سطح آرد پاشی شده باز میکنیم توشو از مواد میانی پر میکنیم و مثل فیلم فرم میدیم بعد داخل سینی فر میچینیم نیم ساعت است راحت میدیم عد از نیم ساعت استراحت رومال میزنیم کنجد میپاشیم و تو فر از قبل گرم شده به دمای ۲۲۰ درجه میپزیم