طرز تهیه تیرامیسو پسته خوشمزه
آخرین خبر/ مواد لازم برای کرم ترامیسو:
بیسکوئیت لیدی فینگر
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم (۲ بسته)
خامه صبحانه ۳۳۰ گرم
زرده تخم مرغ متوسط ۴ عدد(۸۵ گرم)
شکر ۸۰ گرم
آب ۳۵ گرم
خمیر یا کره پسته (ترکیب ۱۰۰ گرم پسته رست شده و ۴۵ گرم خامه صبحانه)
برای غوطه ور کردن لیدی فینگر ها:
قهوه دمی یا اسپرسو یا (نسکافه گلد حل شده تو آب جوش ) به دمای محیط رسیده
برای خمیر پسته بدون شکر، پسته های رست شده رو توی آسیاب یا خرد کن بریزید، وقتی پودر شد، خامه صبحانه رو اضافه کنید و میکس کنید تا جایی که خمیر مانند شه.
برای کرم ترامیسو، شکر و آب و زرده تخم مرغ رو باهم روی آب در حال جوش به حالت بن ماری انقدر هم بزنید که حجیم و کرم رنگ شه و از خامی دربیاد، کنار بذارین تا خنک شه
تو ظرف دیگه ای پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده رو با خامه صبحانه هم بزنید تا یکدست شه.
بعد مخلوط زرده و وانیل رو اضافه کرده و با لیسک به آرومی فولد کنید .بعد خمیر پسته رواضافه کرده و میکس کنید.
لیدی فینگرهاتون رو که آغشته به قهوه کردین، روی کرم بچینید.
مواظب باشید خیلییی خیس نشه بیسکوئیت ها.
بعد روشون رو با کرم ماسکارپونه پر کنید تا ظرفتون پر شه.