9
1
1.4K
9
1
1.4K
آخرین خبر/ خامه قنادی ٢۵٠ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ٢٠٠گرم
پودر قهوه فوری یک قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان
بیسکویت لیدی فینگر
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته رو با پنیر خامه ای مخلوط میکنیم اگه خامه قنادی نداشتید خامه صبحانه بزنید و برای شیرینی پودر قند اضافع کنید
و زعفران دم کرده میریزیم و داخل قیف میریزم.
بیسکویت ها رو تو مخلوط قهوه فوری و آب میزنیم خیلی سریع نیاید زیاد بمونه که خیس بشه و ته ظرف لایه به لایه خامه و بیسکویت میزنیم و میذاریم یخچال چند ساعتی بمونه.