نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شله زرد؛ دسر سنتی و خوش عطر ایرانیها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/شله زرد براى ١٠ نفر (اندازه ظرف بستنی خوری) 

نکات مهم شله زرد :
به نسبت هر پیمانه برنج ٢ برابر شکر و ٨ برابر آب 
برنج رو از یک شب قبل خیس کنید، اگر نیم دانه نداشتید، یکم با دست خرد کنید بذارید با آب کاملا پخته بشه و
حسابی له بشه و آب تقریبا کشیده بشه. 

نکته مهم: تا قبل شکر هم نزنید چون آب میندازه بعد پخت ولی شکر که اضافه شد، هم بزنید که ته نگیره. 
زعفران اضافه کنید. 
خلال بادام حتما تو گلاب خیس کنید (از یک ساعت قبل)اضافه کنید. و دم کنی بزارید و زیرش خیلی کم کنید 
کره رو اضافه کرده و زیرشو خاموش کنید.
روشو با هرچی دوست داشتید تزیین کنید و نوش جان. 
تا یک هفته تو یخچال بمونه، اصلااا آب نمیندازه.

مواد لازم :
برنج ترجیحا نیم دانه : یک پیمانه 
شکر : دو پیمانه 
آب : ٨ پیمانه 
نمک: یک نیشگون
زعفران : ٥ ق غذاخورى غلیظ 
گلاب و خلال بادام به مقدار لازم 
کره ٥٠ گرم 


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره