نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک یزدی، خوشمزه ای فراموش نشدنی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد ۳۱۵ گرم
تخم مرغ  ۴ عدد درشت
روغن مایع ۱۶۵ گرم
ماست پرچرب ۲۲۵ گرم
شکر ۲۲۵ گرم

بکینگ پودر ۹ گرم
شربت بار یا عسل ۳۰ گرم
گلاب ۳۰ گرم
کنجد مقداری
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری

 فر برقی هوای داغ چرخشی دمای ۲۲۰درجه به مدت ۱۰ دقیقه بعد دما رو به ۱۷۵ درجه کاهش بدین به مدت ۵ دقیقه
فر گازی ۱۰ دقیقه اول ۲۲۰ درجه بعد دما رو به ۱۹۰ درجه کاهش بدین به مدت ۱۰ دقیقه
توستر همزمان المنت بالا و پایین ۱۰ دقیقه اول ۲۱۰ درجه بعد دما رو به ۱۶۵ درجه کاهش بدین به مدت ۵ دقیقه
اول یک عدد تست کنید اگه اوکی بود باقی رو با همون دما و تایم بپزید 
 قبل از گذاشتن داخل فر حتما فر به دمای رسپی رسیده باشه( ترجیحا از دماسنج فر استفاده کنید)
 مواد اولیه باید دمای محیط باشن

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره