نماد آخرین خبر

طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی با طعمی ترش و تازه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی با طعمی ترش و تازه

ایرنا/ روزهای گرم سال که می‌رسد هیچ چیز به اندازه یک لیوان مایع نوشیدنی سرد، شما را خنک نمی‌کند. ما در همین ارتباط امروز برای شما از طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی خواهیم گفت.

 وقتی میهمان در فصل گرم تابستان می‌رسد و شما نگران پذیرایی می‌شوید، بهترین، راحت‌ترین و با سرعت‌ترین پیشنهاد، درست کردن یخ در بهشت است. این ماده سرد علاوه بر طعم خوشایند و مطبوع، می‌تواند دمای بدن رو کاهش دهد و گرما را از تن مهیمان دور کند.
امروز یکی از نوشیدنی‌های محبوب بین ایرانی‌ها که با یخ ترکیب می‌شود یخ در بهشت لیمویی است. برای خیلی‌ها لیمو با ترکیب یخ نوشیدنی تابستانی بی نظیری است. ما در این مطلب برای شما طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده را خواهیم گفت.

اقلام مورد نیاز برای تهیه یخ در بهشت لیمویی


لیموترش تازه یا آبلیمو: ۸ عدد کوچک (۸ قاشق غذاخوری)

پوست لیموترش: ۲ عدد

شکر: ۱ لیوان

آب: ۱ لیوان

یخ قالبی: به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی مواد ۵ دقیقه و مدت زمان درست شدن یخ در بهشت لیمویی حدود ۱۰ دقیقه زمان پیش بینی می‌شود. همچنین میزان کالری هر لیوان یخ در بهشت لیمویی حدود ۱۹۶ کیلوکالری است.



چگونگی تهیه یخ در بهشت لیمویی

بخش اول

ابتدا شکر و آب را در ظرفی فلزی مانند قابلمه ترکیب کرده و ظرف را بر روی شعله کم قرار می‌دهید. مرتب این ترکیب را با قاشق هم بزنید تا زمانی که آب به جوش آمده و شکر در آن حل شود. پس از این اقدام ظرف فلزی را از روی شعله گاز بردارید تا سرد شود.

بخش دوم

پوست لیموترش‌های تازه را که از قبل آماده کرده‌اید، به صورت ریز رنده کرده تا یخ در بهشت عطر لیمو را به خود بگیرد.

بخش سوم

حالا آب لیمو ترش‌ها را گرفته و آن را به ترکیب آب و شکر که خنک شده است، اضافه کنید. اگر به لیموی تازه دسترسی ندارید، ‌می‌توانید از ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری آبلیمو( بستگی به پسند شما در میزان ترشی یخ در بهشت دارد) اضافه کنید.

بخش چهارم

در ادامه پوست لیموی رنده شده را که در بخش دوم آماده کرده‌اید، به ترکیب خود اضافه کرده و همراه با یخ داخل مخلوط‌کن می‌ریزید. دستگاه مخلوط کن باید یخ را به صورت پودر درآورد.

بخش پنجم

یخ در بهشت شما آماده است. آن را می‌توانید در لیوان بریزید و با برگ نعناع تزیین کرده و نوش جان کنید.

روش‌های دیگر در تهیه یخ در بهشت لیمویی

شیوه درست کردن یخ در بهشت لیمویی با نعنا

در این روش کمی برگ نعنا را با آب شسته و آن را آبکشی کنید تا حسابی خشک شود. سپس برگ نعناع را با شربت لیمو، یخ و پوست لیمو زنده شده داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا یخ آن پودر شود و سپس استفاده کنید.

شیوه درست کردن یخ در بهشت با میوه‌های یخ زده

در این شیوه از میوه‌های یخ زده مانند بلوبری، توت فرنگی، گیلاس، هندوانه، پرتقال و آلبالو می‌توانید استفاده کنید. شما می‌توانید میوه‌های مورد نظر در فریزر گذاشته یا یخ بزند. حالا می‌توانید میوه‌های یخ زده همراه با شربت لیمو، یخ و پوست لیمو داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و مثل گذشته آن را تا پودر شدن یخ ترکیب کنید. در این شیوه شما می‌توانید مزه یخ دربهشت خود را با میوه‌های مورد نظر تنظیم کنید.

چند نکته که نباید فراموش کنیم

در تهیه یخ در بهشت لیمویی می‌توان از عرق نعناع به جانی خود بهره برد.

استفاده از خاکشیر و یا تخم شربتی به افزایش ارزش غذایی یخ در بهشت شما کمک می‌کند.

از قراردادن یخ در بهشت در فریزر به مدت طولانی خودداری کنید. زیرا با یخ زدن ، بافت طبیعی آن از دست می‌رود. حداکثر زمان قراردادن یخ در بهشت در فریزر نیم ساعت است.

پس از آماده شدن یخ در بهشت بهتر است آن را استفاده کنید. باقی مانده آن را نهایت می‌توان تا ۱۰ روز نگهداری کرد.

میزان یخ استفاده شده در غلظت نوشیدنی شما اثر گذار است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره