نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شیر بادام؛ یک وعده مقوی برای صبحانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم: 
یه لیوان بادوم
آب
من پوست بادام‌هارو گرفتم میتونین شما پوست نگیرین، روی بادام‌ها آب جوش بریزین و بزارین نیم ساعت بمونه بعد نیم ساعت، آبشو خالی نکنین چون زود خشک میشه و پوستش راحت کنده نمیشه یکی یکی از تو همون آب بردارین و پوست بگیرین.
روی بادام‌های پوست گرفته شده اب بریزین که روشو آب بگیره و میکس کنین.

داخل یه پارچه نخی بریزین و شیر بادام و از تفاله‌ها جدا کنین.
شیر بادامتون آماده‌اس فکر میکنم بین ۵ تا ۷ روز میتونین تو یخچال نگه‌دارین.

مواد لازم برای کوکی:
۱ عدد موز
۱ عدد تخم‌مرغ
۳قاشق تفاله بادام
۱قاشق غذا‌خوری روغن نارگیل
۱ق‌چ بکینگ‌پودر
همه رو با هم مخلوط میکنین و برای ۳۰ دقیقه میزارین داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره