چیز کیک شکلات دبی؛ خوشمزه ای به یاد ماندنی
آخرین خبر/ مواد لازم:
برای کراست :
ساقه طلایی کاملا پودر شده ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری
برای لایه دوم :
تل کادایف ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
کره پسته شرکتی ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
رنگ سبز در صورت دلخواه کمی
برای مواد پنیری :
پنیر خامهای ویلی ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۸۰ گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سر پر
آب سرد برای ژلاتین ۵۰ گرم
برای گاناش :
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکلات شیری کارات یا سوربن ۲۰۰ گرم
اگر کراست دیواره دار مثل من درست کردین مواد پنیری رو دوبرابر کنید اما اگر کراست رو ساده گذاشتید لازم نیست دوبرابر کنید (درهر صورت برای ارتفاع بیشتر چیزکیک میتونید مواد پنیری رو دوبرابر کنید).
برای ژلاتین روی آب سرد ژلاتین بپاشید بزارید اسفنجی بشه بعد روی بخار آب ذوبش کنید.
برای گاناش هم خامه رو بزارید روی حرارت ملایم تا گرم بشه از روی حرارت بردارید شکلات ها رو اضافه کنید اونقدر هم بزنید تا صاف و یکدست بشه (این فرایند رو روی بخار آب هم میتونید انجام بدین).