آموزش 3 مدل سیب زمینی رستورانی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
۴۰۰ گرم سیب زمینی کوچیک
نمک و فلفل مشکی
۱ شاخه رزماری
۲ قاشق روغن زیتونِ ( یا روغن مایع )
ادویه سیب زمینیش:
۲ ق چ پودر سیر
۲ ق چ پودر پیاز
۲ ق چ اورگانو
۲ ق چ پاپریکا دودی
۱/۲ ق چ پودر پنیر
نمک و فلفل مشکی به مقدار خوب
سیب زمینی با بیکن و چدار :
سسش؛
۱/۲ لیوان شیر
۵ ورقه پنیر چدار
تاپینگش:
۱ قاشق پر کره
۱ قاشق روغن
۳ اسلایس بیکن
۲۰۰ گرم قارچ
نمک و فلفل مشکی
سروِش:
جعفری ، گوجه گیلاسی ، پنیر پارمسان
سیب زمینی با سس قارچ :
۲ قاشق روغن
۲ حبه سیر
۳۰۰ گرم قارچ
۱ بسته ۲۵۰ گرمی خامه صورتی
۲ قاشق پنیر پارمسان
۱ دونه لیمو ترش
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق جعفری خورد شده
۱ ق چ اورگانو
سروِش:
ریحون ، گوجه گیلاسی ، پارمسان
سیب سوسیس:
مقداری روغن سرخ کردنی
۲ عدد سوسیس
۱/۲ دونه پیاز قرمز
سروِش:
سس باربیکیو ، پیازچه ، کنجد