نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

اردک‌ لونگی آستارا؛ یک غذای ایرانی جدید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اردک رو قبل از خواب با نمک و فلفل و رب الوچه مزه دار کردم و قبل از سرخ کردن و زیبایی ظاهر غذا
 گردن اردک رو از پشت چرخوندم و توی پوست گردنش جا دادم،
و بال‌هاشو هم از پشت پیچوندم و روی کمرش گذاشتم و بعد سرخش کردم، شکمشو پر لونگی کردم. 
بعد یه لیوان آب و دو قاشق از لونگی که کنار گذاشته بودم رو به ظرف اضافه کردم. 
و گذاشتم با حرارت ملایم، ۳ تا ۴ ساعت آروم اروم بپزه و جا بیفته…

مواد لازم برای اردک‌لونگی:
اردک مزه دار شده با نمک و فلفل ورب الوچه
لونگی
طرز تهیه لونگی:
پیاز بنفش رنده شده و ابگرفته دوعدد+یک لیوان گردوی اسیاب شده+رب الوچه یک قاشق+ ری ازگیل یک قاشق+ نمک و فلفل)
تمامی مواد رو مخلوط میکنیم تا لونگی خوشمزه اماده بشه.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره