10
0
2.7K
10
0
2.7K
آخرین خبر/پوست پرتقال چهار عدد
رنده یک عدد پوست پرتقال
شکر 50 گرم
خامه 150 گرم
آب پرتقال 30 گرم
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
آبلیمو ترش 10 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پرتقال ها را از وسط برش داده و با قاشق داخلش را خالی کنید.
شکر و رنده پوست پرتقال را در تابه با لیسک به خورد هم داده و سپس خامه صبحانه، آب پرتقال، عصاره وانیل و آب لیموترش را اضافه و تابه را روی حرارت گذاشته و به خوبی باهم مخلوط کرده تا مواد صاف و یکدستی داشته باشید.
فیلینگ را به آرامی در پوست پرتقال ریخته و در یخچال قرار دهید تا فیلینگ ببندد و سپس تزیین ونوش جان کنید