نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر پرتقالی آسون و بدون دردسر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/پوست پرتقال چهار عدد

رنده یک عدد پوست پرتقال

شکر 50 گرم

خامه 150 گرم

آب پرتقال 30 گرم

عصاره وانیل یک قاشق چایخوری

آبلیمو ترش 10 گرم




طرز تهیه:

ابتدا پرتقال ها را از وسط برش داده و با قاشق داخلش را خالی کنید.

شکر و رنده پوست پرتقال را در تابه با لیسک به خورد هم داده و سپس خامه صبحانه، آب پرتقال، عصاره وانیل و آب لیموترش را اضافه و‌ تابه را روی حرارت گذاشته و به خوبی باهم مخلوط کرده تا مواد صاف و یکدستی داشته باشید.

فیلینگ را به آرامی در پوست پرتقال ریخته و در یخچال قرار دهید تا فیلینگ ببندد و سپس تزیین و‌نوش جان کنید


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره