نان پوچا (Poğaça) یکی از نانهای سنتی و محبوب ترکیه
آخرین خبر/ بدون خمیر مایه، ورز دادن و استراحت تو ۵ دقیقه مواد اولیش آماده میشه.
مواد لازم:
ماست ۱۲۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
نمک ۱ ق چ خ
بکینگ پودر ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا(قابل حذف) ۳ ۴ قاشق
سبزی(شوید و جفری تازه) ۲۰ گرم
گردو خرد شده ۴۰ گرم
برای رومال زرده تخم مرغ و روش حتما سیاه دونه بریزید، عطر و طعمشو عالی میکنه به همراه کنجد.
اول ماست و روغن ترکیب میکنیم. بهش نمک و بکینگ پودر اضافه میکنیم.
سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم بعدم پنیر خامه ای رو اول با لیسک ترکیب میکنیم تا قشنگ باز شه بعد با همزن مخلوط میکنیم بهش پنیر پیتزا، سبزی و گردو خورد شده اضافه میکنیم.
آرد رو طی ۳ مرحله اضافه میکنیم و با مواد در حد ترکیب شدن ورز میدیم و موادمون آمادهست.
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بذارید.
خمیر رو به گوله های ۴۰ گرمی درمیاریم روش رومال میکنیم و میذاریم داخل فر.
دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا کاملا روش طلایی شه به همین راحتی.