چیز کیک سوخته یا سن سباستین با ایرفرایر
آخرین خبر/ چیز کیک سوخته یا سن سباستین با ایرفرایر :
یه چیز کیک راحت و آسون و البته پرکالری ولی یه اسلایس بخورید مشکلی نداره.
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم معادل ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری
آرد ۲ ق غذاخوری
مواد رو طبق ویدیو ترکیب کنید.
تخم مرغ ها رو زیاد هم نزنید فقط در حد ترکیب شدن که کیکتون خیلی پف نکنه.
ترجیحا با همزن دستی هم بزنید چون موادتون حباب دار میشه و ظاهر کیک خوب نمیشه
دستگاه ایرفرایر رو ۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه داخل هواپز پخته میشه.
اگه میخواین روش بیشتر بسوزه ۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه بیشتر بذارید.
بعد از تایم پخت اجازه بدید کیک ۳۰ دقیقه با درب بسته داخل هواپز بمونه.
بعد از اینکه سرد شد یک شب داخل یخچال بذارید.