15
0
2.8K
15
0
2.8K
آخرین خبر/ یه تیکه ابر خوشمزه انگار میخوری
چیا لازم داریم؟
برای سس:
۴۰۰ گرم شیر تبخیر شده(اول ۸۰۰ گرم هست،میذاریم رو شعله ملایم تا حجمش نصف شه،از یه سیخ چوبی هم میتونی کمک بگیری،اولشو علامت بزن تا موقعی که نصف علامت شه)
یه قوطی شیر عسلی
۷۰ گرم شیر پرچرب
نیم کیلو خامه قنادی
برای کیک:
۱۲۰ گرم آرد
۵ تا تخم مرغ
۱/۴ ق چ نمک
یک و نیم ق چ بیکینگ پودر
۲۰۰ گرم شکر
۸۰ گرم شیر
نصف ق چ وانیل
قالب ۳۰در۳۰ یا ۳۰در۴۰ به مدت نیم ساعت دمای ۱۸۰ درجه
سس رو بعد درست کردن بذارید دو،سه ساعت تو یخچال خوب سرد شه.
موقع ریختن سس هم،حدود یک چهارمش رو داخل کیک نریزین و بذارید هرکسی دوست داشت روی بشقابش کنار اون اسلایسش بریزه.