12
1
2.9K
12
1
2.9K
آخرین خبر/ مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
پودر نارگیل یک سوم پیمانه
روغن دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
رشته شعریه و شیرعسلی به مقدار لازم
نکته: قالب من ۲۵ در ۳۰ هستش.
نکته: مواد خشک حتما الک بشه.
نکته: دمای فر برقی ۱۶۰ به مدت ۳۵ دقیقه اما شما حتما چک کنید.
نکته: دوست داشتید روی کیک هم کمی گریل رو روشن کنید تا تیره تر بشه.
نکته: کیک از فر بیرون اومد شیر عسلی رو بریزید بعد بذارید خنک بشه برش بزنید.