چیکن استراگانوف غذایی خوشمزه و خوش خوراک
آخرین خبر/سینه ی مرغ یک عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
خامه ۱۵۰ گرم
شیر یک لیوان
آرد یک ق غ خ
ادویه ها شامل:فلفل سیاه،نمک،آویشن،جوز هندی
کره ۳۰ گرم
روغن ۲ ق غ خ
نصف یک لیمو ترش کوچک
سس خردل ۱ ق غ خ
سیر ۲ حبه
پنیر پارمسان و جعفری برای تزئین
سیب زمینی یک عدد درشت
سینه ی مرغ رو نواری و نازک برش میدیم،تو مخلوط کره و روغن تفت میدیم.رنگ مرغها که عوض شد از تابه خارج میکنیم و پیاز خلالی رو تفت میدیم،در حدی که شفاف و نرم شه کافیه.پیازهارو خارج و قارچ هارو اضافه میکنیم و یه کمم ابلیمو میزنیم ک سیاه نشه،اب قارچ که کاملا کشیده شد،سیر،ادویه ها،جوز هندی و مرغهارو اضافه میکنیم،مرغها ک مزه دار شدن ارد و سس خردل رو اضافه میکنیم،۳۰ ثانیه بعد شیر رو اضافه میکنیم.۲،۳ دقیقه زمان میدیم تا قوام بیاد،حرارت رو خاموش میکنیم و خامه و در صورت دلخواه جعفری رو اضافه میکنیم.
برای سروش هم داخل ظرف میریزیم،روش رو سیب زمینی خلالی چیپسی،پنیر پارمسان،جعفری میریزیم و تماااااام.
برای درست کردن سیب زمینی چیپسی،سیب زمینیهارو نازک خلالی میکنیم،نیم ساعت داخل اب و یخ میزاریم تا نشاسته ش کامل خارج شه،بعد خشک میکنیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم.