

آخرین خبر/برای تهیه یک کتلت با طعمی جادویی که ترد و خوشمزه باشد، لازم است از نکات و ادویههای خاصی استفاده کنید. در اینجا یک دستور پخت کامل به همراه رازهای خوشمزه شدن کتلت را برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم (مخلوط گوسفند و گوساله برای طعم بهتر)
سیبزمینی: ۳ عدد متوسط (خام)
پیاز: ۲ عدد متوسط
تخممرغ: ۱ یا ۲ عدد (برای انسجام بیشتر)
پودر سیر و پودر پیاز: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری یا گرامماسالا: ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ترخون و مرزه خشک (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن