طرز تهیه املت پاستا؛ شام فوری و خوشمزه

فرارو/ املت پاستا نوعی غذای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب سوسیس با پاستا و پنیر پیتزا تهیه میشود.
املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب بین ما ایرانیهاست که برای تمام وعده های غذا در طول شبانهروز مناسب است و این روزها در منوی قهوهخانهها و رستورانها هم جایگاه ویژهای دارد.
املت در عین حال که غذای سادهای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا میشود، نکات و فوت و فنهای زیادی دارد. املت در ایران به روشهای متفاوت و با مواد اولیه گوناگونی طبخ میشود که میتوان گفت تخم مرغ در همه آنها ثابت است. املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغ، املت لوبیا شاهپوری، املت تن ماهی، املت سبزیجات، املت سیب زمینی و... از جمله املتهای خوشمزه و مرسومی است که در کشورمان طبخ میشود. املت پاستا نوعی املت مدرن و خوشمزه است که از ترکیب پاستا با سوسیس و پنیر پیتزا تهیه میشود و غذایی حاضری و لذیذ است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و جدید را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه املت پاستا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه املت پاستا:
سوسیس ریز: 3 عدد
پاستا: نصف بسته
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: نصف لیوان
فلفل دلمهای کوچک: 1 عدد
نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه املت پاستا
برای درست کردن این املت خوشمزه ابتدا سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید.
در مرحله بعد فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد و به سوسیس اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا فلفل دلمهای سبک شود.
حالا رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به ماهی تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید.
در مرحله بعد پاستا را که از قبل آبکش کردهاید به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و درب ماهی تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
حالا املت پاستا خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.