8
4
3.9K
8
4
3.9K
آخرین خبر/مواد لازم:__شکر ۲۰۰ گرم__خامه ۱۵۰ گرم__کره ۴۰ گرم__عسل ۲ قاشق غذاخوری__وانیل ۱ قاشق چایخوری____شکر رو داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید.هم نزنید هم زدن باعث شکرک زدن کاراملتون میشه بزارید یه مقدار که ذوب شد بعد هم بزنید، حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت این ذوب شدن زمان میبره(برای همزدن حتما از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید__وقتی شکر کامل ذوب شد خامه رو اضافه کنید و اروم هم بزنید(موقع اضافه کردن خامه مواد سفت میشه نگران نباشید وانیل و عسل رو هم اضافه کنید مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیره