نون گردویی نرم و خوشمزه!
آخرين خبر
بروزرسانی 
آخرین خبر/ موادخمیر:__آرد فانتزی ۳۴۰ گرم(۲ و نیم پیمانه)__آرد کامل ۶۰ گرم( نصف پیمانه سرخالی)__تخم مرغ نصف یدونه __خمیرمایه ۶ گرم( یک و نیم ق چ)__شیرخشک ۱۰ گرم(۱ ق غ)__شیر سرد ۱۵۰ گرم(۳/۴ پیمانه)__کره نرم ۳۰ گرم(۱ و نیم ق غ )__نمک ۵ گرم( ۱ و ۱/۴ ق چ)__شکر دانه ریز ۲۰ گرم(یک و نیم ق غ )__آب ۷۰ تا ۹۰ گرم (۱/۳ پیمانه ) کم کم اضافه کنید__مواد میانی__پودر گردو ۱۰۰ گرم__آرد بو داده ۱۰۰ گرم__پودر شکر ۶۰ تا ۷۰ گرم__پودر دارچین دلخواه__کره نرم ۵۰ گرم__آب سرد اگه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا خمیر شکل بگیره__خمیر به پنج قسمت تقسیم کنید ، وزن هر قسمت حدود ۱۵۰ گرم__قبل از اینکه سینی رو داخل فر بزارید حتما باچنگال سطح خمیرو سوراخ کنید تا دوپوسته نشه__فر باید کاملا داغ باشه حداقل نیم ساعت قبل از پخت روشن کنید__دمای فر برقی ۱۹۰ درجه


















