طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:__پودر خمیر پیتزا ۱ بسته__آب ولرم ۱۳۰ گرم (⅔ لیوان)__طرز تهیه:__ابتدا پودر خمیر پیتزا رو داخل ظرف میریزیم و آب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،ورز میدهیم تا خمیر جمع شود____بعد از اینکه خمیر جمع شد،روغن رو اضافه میکنیم و با ورز دادن روغن رو به خورد خمیر میدهیم____بعد از اینکه روغن جذب شد،حدود ۵ دقیقه خمیر را ورز میدهیم__سطح خمیر را روغن مایع میزنیم و ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم____بعد از ۱ ساعت پف خمیر را گرفته و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم____هر قسمت را چانه کرده و داخل قالب چرب شده پهن میکنیم و سطح خمیر را با چنگال سوراخ میزنیم____کمی آب روی سطح خمیر اسپری میکنیم و ۱۰ دقیق استراحت ثانویه میدهیم____بعد از ده دقیقه خمیر آماده ی پخت پیتزا هست__میتوانید با تاپینگ مورد علاقه پیتزا بپزید


















