کوکی کره ای پرتقالی؛ یک عصرانه دلپذیر
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:__کره نرم همدمای محیط ۳۰۰ گرم__پودر قند الک شده ۱۸۰ گرم__زست پرتقال ۱ ق چ__وانیل نصف ق چ__اسانس پرتقال ۵ قطره(قابل حذف)__آرد سفید ۳۸۰ گرم__تخم مرغ هم دمای محیط ۲ عدد__نمک ۱/۴ ق چ____طرز تهیه: ابتدا کره نرم شده را با پودر قند ۳-۴ دقیقه بزنید با دورتند همزن تا کرمی بشه . بعد تخم مرغ ، وانیل ، زست پرتقال و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. در اخر هم آرد سفید الک شده که با نمک ترکیب شده رو اضافه کنید و با دورکند هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد . داخل قیف بریزید و با فاصله روی سینی فر و کاغذ نسوز پایپ کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید . (یکم زیرش طلایی باید بشه) .__وقتی از فر درومد دست بهش نزنید تا خنک بشه .__ن


















