نماد آخرین خبر

عصرانه/ تارت خرما و گردو را با دمنوش ميل کنيد

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
عصرانه/ تارت خرما و گردو را با دمنوش ميل کنيد
ايران کوک/ چي لازم دارم: بيسکويت دايجستيو 300 گرم (حدود 20 عدد) کره ذوب شده 130‌گرم شکر 2 قاشق غذاخوري نمک نوک قاشق پودر دارچين 1 قاشق چايخوري خرماي بدون هسته يا چيپس خرما 300‌ گرم گردو بدون پوست 125 گرم شير تغليظ شده (شير عسلي) 1 قوطي (397 گرم) چه جوري درست ميشه: تارت خرما و گردو يي از اين آسان‌تر و خوشمزه‌تر پيدا نمي‌شود: نان تارتي از جنس بيسکويت دايجستيو و با طعم دارچين همراه با خرما، گردو و شيرعسلي. اگر به دنبال دسري هستيد که سريع آماده شود و چنان طعم شگفت‌انگيزي داشته باشد که همه را مجذوب خود کند، تارت خرما و گردو درست همان چيزي است که به آن احتياج داريد. البته يک آشپز خوب هيچ وقت طعم را فداي تنبلي نمي‌کند. اما اين تارت از آن استثنائاتي است که هم خوشمزه است و هم نياز به زحمت زيادي ندارد. به هر حال براي هر آشپز خوبي هم پيش مي‌آيد که خسته يا کم حوصله باشد. در اين مواقع است که تارت خرما و گردو مثل يک هديه بهشتي به کمک شما مي‌آيد. اين دسر مخصوصاً براي ايام رمضان که در حال نزديک شدن به آن هستيم فوق‌العاده است. ترکيب خرما، گردو و شير عسلي براي تقويت بدن حرف ندارد. در واقع خرما و گردو همان منبع انرژي است که به آن احتياج داريد که تا موقع افطار شما را سر پا نگه دارد و البته آسان بودن تهيه تارت هم کمک حال روزه‌داران است. يک اسلايس کوچک از تارت خرما و گردو کاملاً سيرکننده و پر محتواست. پس شما مي‌توانيد يک تارت را براي چندين روز در يخچال نگه داريد و هر روز يک اسلايس از آن را نوش جان کنيد. يا آن را براي مهماني افطار تهيه کنيد و با آن از مهمانان خود در ماه رمضان پذيرايي کنيد. طبقه پايين فر را آماده کنيد و آن را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم نماييد. با استفاده از غذاساز يا آسياب بيسکويت‌ها را آسياب کنيد تا پودر شوند. همچنين مي‌توانيد آنها را داخل زيپ کيپ بريزيد و با استفاده از وردنه بيسکويت را پودر کنيد. شکر، نمک و دارچين را اضافه کنيد و خوب بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سپس کره آب شده را اضافه کنيد و مخلوط نماييد (در همان غذاساز يا به صورت دستي) تا کره به خوبي در مواد پخش شود و مايه يکدستي به دست آيد. حال مايه را به قالب تارت منتقل کنيد. بهتر است از قالبي استفاده کنيد که کف آن قابل جدا شدن است. در غير اين صورت، از قبل کف قالب کاغذ روغني پهن کنيد. مواد را خوب کف ظرف و روي ديواره‌هايي آن پخش کنيد تا به شکل نان تارت درآيد. مي‌توانيد براي صاف کردن کف نان تارت از فنجاني با کف صاف استفاده کنيد. سپس آن را به فر منتقل کنيد. پس از ۸-۱۰ دقيقه نان تارت آماده است و عطر آن حس مي‌شود. وقت آن است که قالب را از فر خارج کنيد و اجازه بدهيد خنک شود. در اين مدت مي‌توانيد خرما‌ را آماده کنيد. اگر از خرماي کامل استفاده مي‌کنيد، آنها را از وسط نصف کنيد و هسته‌ها را جدا کنيد. اگر از چيپس خرماي برتر استفاده مي‌کنيد نيازي به آماده‌سازي نيست. درجه‌ي فر را به ۲۰۰ درجه سانتيگراد تغيير دهيد. چيپس‌ خرما يا خرماهاي بدون هسته برتر نصف شده را روي تارت بريزيد. به طوري که کاملاً سطح خمير را بپوشانند. حال روي خرما‌ها يک لايه مغز گردوي برتر بچينيد. در آخر شيرعسلي (شير تغليظ شده شيرين) را روي خرما و گردو بريزيد. قالب را مجدداً در فر قرار دهيد تا زماني که در شيرعسلي حباب ايجاد شود و رنگ کاراملي طلايي بگيرد (حدود ۲۵ دقيقه). ممکن است بعضي بخش‌ها قهوه‌اي شوند و بعضي بخش‌ها سفيد باقي بمانند. اما در کل تارت قهوه‌اي رنگ به نظر مي‌رسد. صبر کنيد تارت کمي خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنيد و در ظرف سرو قرار دهيد. نکته: اگر مايل باشيد مي‌توانيد براي داشتن نان تارت نازک‌تر از ۲۵۰ گرم بيسکويت استفاده کنيد. البته بايد کره و شکر را هم به همان نسبت کم کنيد.