نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

این خوراکی‌ها برای آنفلوآنزا، سم هستند!

منبع
خراسان
بروزرسانی
این خوراکی‌ها برای آنفلوآنزا، سم هستند!

خراسان/ با شروع فصل بیماری‌های ویروسی، پزشکان تأکید دارند که پرهیز از برخی مواد غذایی به اندازه مصرف خوراکی‌های مفید در تسریع روند درمان و تقویت سیستم ایمنی اهمیت دارد. در واقع برخی مواد غذایی در این موقعیت حکم سم را برای بدن دارند و باید از آن‌ها پرهیز کنید.

غذاهای تند

تا زمانی که کاملاً بهبود نیافته‌اید، باید مصرف نمک و ادویه‌های تند را محدود کنید. افزایش ادویه در غذا می‌تواند دستگاه گوارش را تحریک کند و این وضعیت ممکن است اسهال یا سایر علایم گوارشی را که هنگام بیماری تجربه می‌کنید، تشدید کند.

کافئین

صرف‌نظر کردن از فنجان قهوه صبحگاهی زمانی که حالتان خوب نیست، ممکن است دشوار به نظر برسد؛ اما این کار می‌تواند در طولانی‌مدت شما را سرحال‌تر کند. کافئین یکی از عوامل اصلی اختلال خواب است و خواب کافی برای تقویت کارکرد سیستم ایمنی حیاتی به شمار می‌رود. علاوه بر این، کافئین خاصیت ادرارآور دارد و باعث دفع بیشتر مایعات از بدن می‌شود.

غذاهای چرب و سنگین

خوراکی‌های چرب، سرخ‌شده یا حاوی میزان بالای چربی اشباع‌شده به انرژی و آب زیادی برای هضم نیاز دارند. این موضوع باعث می‌شود بخشی از انرژی بدن که باید صرف مقابله با ویروس‌ها شود، صرف فرایند هضم شود. غذاهای چرب می‌توانند سطح التهاب بدن را افزایش دهند و علایمی مانند احتقان، گلودرد یا احساس سنگینی در قفسه سینه را تشدید کنند.

شکر

هرچند بستنی یا خوراکی‌های شیرین ممکن است در لحظه احساس خوبی به گلو بدهند، اما قندهای فراوری‌شده می‌توانند علایم بیماری را بدتر کنند. غذاهای شیرین می‌توانند به‌طور موقت التهاب را افزایش دهند و این مسئله باعث می‌شود علایمی مانند احتقان و گلودرد بدتر شود و حتی واکنش سیستم ایمنی کمی ضعیف شود.به همین دلیل، متخصصان توصیه می‌کنند در دوران بیماری، مصرف شیرینی‌های صنعتی، نوشابه‌ها، آب‌میوه‌های بسته‌بندی و خوراکی‌های پرشکر به حداقل برسد. اگر میل به خوردن چیزی شیرین دارید، میوه‌های تازه یا اسموتی‌های طبیعی گزینه سالم‌تری هستند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره