نماد آخرین خبر

فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

ایرنا/ رئیس کل دادگستری هرمزگان با بیان اینکه تعداد جانباختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی با فوت یکی دیگر از مصدومان به ۵۸ نفر افزایش پیدا کرد، گفت: ۵۱ نفر از جانباختگان احراز هویت شده‌اند و هفت مفقودی داریم.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: یک نفر از مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی در بیمارستان شیراز جان باخته است که در نتیجه این حادثه تلخ، آمار جانباختگان به ۵۸ نفر افزایش پیدا کرد.
وی‌ با اشاره به برخی شایعات در خصوص تعداد مفقودی‌های این حادثه نیز گفت: تا این لحظه فقط بستگان هفت‌ نفر به دستگاه قضایی و پلیس مراجعه کرده و مفقود شدن عزیزانشان را گزارش داده‌اند و بر اساس مراجعات خانواده‌ها و تحقیقات و بررسی‌های انجام شده تعداد مفقودی‌های حادثه بندر شهید رجایی هفت‌ نفر است و مطالب‌ مطرح شده در خصوص آمار بیشتر از این تعداد، صحت‌ ندارد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today