هشدار دریایی سطح زرد در سواحل سیستان و بلوچستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
هشدار دریایی سطح زرد در سواحل سیستان و بلوچستان

ایسنا/ مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از مواج شدن دریای عمان طبق پیش بینی های هواشناسی استان خبر داد و نسبت به ارتفاع امواج و مخاطرات احتمالی برای شناگران، صیادان و شناورها هشدار داد.

قاسم عسکری‌نسب اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی دریایی، از امروز پنجشنبه چهارم تیرماه تا روز شنبه ششم تیرماه، شرایط جوی و دریایی در محدوده دریای عمان با افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج همراه خواهد بود.

وی افزود: در این مدت بیشینه سرعت وزش باد به ۲۴ تا ۳۰ نات دریایی خواهد رسید و ارتفاع امواج نیز بین یک و نیم تا ۲ متر پیش‌بینی شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این شرایط می‌تواند موجب غرق شدن شناگران، آسیب به ادوات و تجهیزات صیادی، اختلال در تردد شناورهای سبک و بروز مخاطرات برای فعالیت‌های دریایی و ساحلی شود.

وی با تأکید بر رعایت توصیه‌های ایمنی گفت: از تمامی فعالان حوزه دریا، صیادان، بهره‌برداران تأسیسات ساحلی و دریایی و شهروندان درخواست می‌شود از هرگونه فعالیت تفریحی در دریا خودداری کرده و از تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین در مناطق تحت تأثیر این سامانه اجتناب کنند.

عسکری‌نسب خاطرنشان کرد: اتخاذ تمهیدات لازم برای فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و رعایت کامل الزامات ایمنی از سوی دستگاه‌های مرتبط و بهره‌برداران دریایی ضروری است.

وی تأکید کرد: این اداره‌کل به‌صورت مستمر وضعیت جوی و دریایی منطقه را رصد می‌کند و در صورت تغییر شرایط، اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today