کشف کوزه ۲ هزار ساله در قزوین

ایسنا/ مأموران پلیس در استان قزوین در عملیاتهای مجزا موفق به کشف بیش از ۲ تن برنج قاچاق و کوزه ۲۰۰۰ ساله شدند.
سرهنگ بهروز لامعی، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران یگان امداد شهرستان قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در آزادراه «قزوین- زنجان»، به یک دستگاه نیسان مشکوک شده و آن را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی صورت گرفته از این خودرو موفق شدند ۲۰۳۰ کیلوگرم برنج قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند.
لامعی ارزش محموله کشف شده را ۶ میلیارد ریال اعلام کرد و توضیح داد: در این رابطه برای فرد متخلف پرونده تشکیل شد و تحت رسیدگی اداره تعزیرات حکومتی شهرستان قرار گرفت.
کشف کوزه ۲۰۰۰ ساله در قزوین
فرمانده انتظامی شهرستان قزوین بیان کرد: مأموران گشت کلانتری ۱۲ بازار حین گشتزنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودروی سواری مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی انجام شده از خودروی توقیفی یک عدد کوزه سفالی مشکوک به عتیقه را کشف و ۲ سرنشین خودرو را دستگیر و برای بررسی بیشتر به کلانتری منتقل کردند.
بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، لامعی با بیان اینکه کارشناسان اداره میراث فرهنگی این کوزه عتیقه را دارای ارزش فرهنگی با قدمت ۲۰۰۰ ساله عنوان کردهاند، بیان کرد: متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

















