ایجاد 3 شهرستان جدید در کهگیلویه و بویراحمد تأیید شد + جزئیات

تسنیم/ مدیرکل سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تأیید طرحهای ارتقای چند بخش و دهستان استان در وزارت کشور خبر داد.
علیاکبر فرهنگینسب، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کهگیلویه و بویراحمد در جلسه بررسی آخرین تحولات تقسیمات کشوری از پیشرفت مطلوب طرحهای تقسیمات کشوری این استان خبر داد و اظهار کرد: این طرحها پس از تأیید نهایی وزارت کشور، اکنون در انتظار تصمیم دولت برای ابلاغ رسمی هستند.
وی به تشریح موارد در دست پیگیری پرداخت که شامل ارتقای بخشهای پاتاوه، دیشموک و چاروسا به شهرستان، و همچنین تبدیل دهستانهای دشمنزیاری، دشتروم»، امامزاده جعفر و لیشتر به بخش است که تمامی مراحل اداری طرحهای اصلاحیه مربوط به دشتروم، لیشتر و امامزاده جعفر در استانداری به پایان رسیده و مورد تأیید وزارت کشور قرار گرفته که تنها صدور تصمیم نهایی دولت باقی مانده تا بر اساس اولویتهای اجرایی و امنیتی، زمان اعلام رسمی این تغییرات مشخص شود.
مدیرکل سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کهگیلویه و بویراحمد ضمن تأکید بر نهایی بودن ارتقای دهستان دشتروم به بخش، بهرهبرداری بهینه از پتانسیلهای گردشگری، شرایط اقلیمی و کشاورزی را از دلایل کلیدی این تغییرات ساختاری دانست.
فرهنگینسب در پایان تصریح کرد که بدون ارتقای ساختار اداری در این مناطق، امکان مدیریت صحیح و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود میسر نخواهد بود.

















