طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر هالومی
آخرین خبر/ مواد لازم:
برای سس آلفردو:
قارچ ورقهای: ۵ عدد
کره:۲۰ گرم
خامه: ½ پیمانه
سیر: به دلخواه
ارگانو: ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای پاستا:
پاستا (فتوچینی،پنه یالینگوئینی): ۲ پیمانه
آب و نمک برای جوشاندن
برای تاپینگ:
پنیر هالومی کاله:۱ بسته
طرز تهیه:
۱. گریل کردن پنیر هالومی:
پنیر هالومی رو به صورت مکعبی یا نواری برش بزن.
داخل تابه چدنی یا گریل، با حرارت متوسط و بدون روغن و با کمی چرب کردن تابه، دو طرفش رو گریل کن تا طلایی و برشته بشه.
۲. آمادهسازی سس آلفردو:
قارچها رو با کره و سیرتفت بده تا سبک و طلایی شن.
خامه رو اضافه کن و هم بزن.
اورگانورو اضافه کن و اجازه بده سس کمی غلیظ شه (حدود ۳–۵ دقیقه).
۳.پخت پاستا:
پاستا رو طبق دستور بسته در آب جوش و نمک بپز، آبکش کن و کمی آب پاستا رو نگه دار (اگه خواستی سس رو رقیقتر کنی).
پاستای پختهشده رو داخل سس بریز و خوب هم بزن تا سس به خورد پاستا بره.
۴سرو:
پاستا رو داخل ظرف بکش.
روی هر بشقاب چند تکه پنیر گریلشده هالومی بچین