نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

یک دنیا اصالت و مزه را با آبگوشت تجربه کنید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دنبه به مقدار دلخواه
نخود و لوبیا ۱ پیمانه (از شب قبل خیس‌شده)
پیاز ۲ عدد 
گوجه ۲ عدد 

سیب‌زمینی ۳ عدد 
پرک لیموعمانی ۱ ق‌غ
رب گوجه ۱ ق‌غ
ادویه‌ها:
زردچوبه و فلفل سیاه هرکدام ۱ ق‌چ پر
نمک ۱ ق‌غ

طرز تهیه:
۱-گوشت، دنبه، پیاز درسته و نخودلوبیا رو توی قابلمه با آب کافی بذار روی حرارت ملایم، ۶-۷ ساعت (ترجیحا شب تا صب)آروم بپزه تا حسابی جا بیفته!
۲-دنبه پخته‌شده رو با پیاز خلالی و ادویه‌ها خوب بکوب، رب گوجه رو اضافه کن تا رنگ باز کنه و این ترکیب رو به قابلمه برگردون.
۳-سیب‌زمینی، گوجه و پرک لیمو رو اضافه کن و بذار ۱-۲ ساعت دیگه بپزه تا طعم‌ها یکی بشن.
۴-آبگوشت آماده است! 
وقتی سیب‌زمینی‌ها نرم شدن و آبگوشت خوب جا افتاد، وقتشه که آبش رو جدا کنی و یه تیلیت جانانه بزنی!  گوشت و نخودلوبیا رو بکوب و با ترشی، سبزی یا سالاد شیرازی و نون سنگک نوش جان کن!

فوت کوزه‌گری: دنبه رو با پیاز و ادویه بکوب و با رب سرخ کن، این راز رنگ و طعم بی‌نظیره!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره