9
6
4.6K
9
6
4.6K
آخرین خبر/ مواد لازم:
خامه قنادی فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
پودر ژله به دلخواه: نصف بسته
پودر ژلاتین: ۱/۵ ق غ
آب سرد: نصف لیوان
برای مخملی کردنشم نیاز داریم به:
بیسکوییت پتی بور: ۱ بسته
رنگ پودری با رنگ دلخواه: مقداری
فقط کافیه خامه قنادی رو فرمش بدی و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کنی
در ادامه پودر ژله رو طبق دستور روی جلدش درست کنی و وقتی کاملا سرد شد به مواد اضافه کنی و یکدست کنی
در آخر هم پودر ژلاتین و آب سرد و باهم مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حلش میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم
بعد میریزیم داخل قالب های مد نظرمون رو میزاریم فریزر تمام دسرای خوشگل ما آمادس