دستور پخت گام به گام شله زرد نذری
آخرین خبر/ موادلازم:
مقدار زیاد
برنج یک کیلو(۵ لیوان)
شکر ۲ کیلو(۱۰ لیوان)
آب ۸ کیلو(۴۰ لیوان)
زعفران نیم مثقال
خلال بادام ۲۵۰ گرم
گلاب خوبیک لیوان
نمکیک ق چ
عرق هل یا هل دم کرده نصف لیوان
روغن مایع یا جامد یا کره نصف لیوان
مقدارکم
برنج یک لیوان ۲۰۰گرم
شکر دو لیوان ۴۰۰ گرم
آب ۸ لیوان
زعفران دم کرده یک چهارم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
نمک یک چهارم ق چ
عرق هل یا چند دونه هل
خلال بادام ۵۰ گرم
کره یا روغن ۲۵گرم
از برنج ایرانی استفاده کنید که عطر و بو و لعاب خوبی به شله زرد میده
حتما بزارید برنج کامل بپزه و کم آب بشه بعد شکرو اضافه کنید
خلال بادام رو با گلاب خیس کنید و موقع اضافه کردنش به شله زرد از گلابی که باهاش بادام رو خیس دادید استفاده نکنید
برای اینکه شله زرد آب نندازه در اخر دمی بندازید ۵ دقیقه شعله کم باشه و بعد از پنج دقیقه شعله ی گازو خاموش کنید و بزارید بیست دقیقه دیگه با شعله ی خاموش تو دم بمونه
تزئین:
پودر دارچین و آب رو مخلوط کنید تا غلظتش مثل ماست بشه بعد مهرتون رو داخلش بزنید و روی شله زردتون که رویه گرفته بچسبونید من از قالب شیرینی پنجره ایی استفاده کردم