10
3
3.3K
10
3
3.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
هویج ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد(۱۸۰ گرم با پوست)
شکر ۳۶۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۲۴۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه :
هویج ،تخم مرغ ،شکر ،روغن و وانیل رو ۳ دقیقه تو مخلوط کن بزنید.
مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و نمک رو روش الک کنید و مخلوط کنید.
بریزید تو قالب ترجیحا میان تهی یا سایز کوچیک مثل من ،توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید تقریبا ۳۰ دقیقه بپزه