16
3
3.3K
آخرین خبر/ به ازای هر نفر یه دونه بادمجون رو وردارید پوس بکنید و بذاذید نیم ساعت داخل آب نمک که تلخیش گرفته بشه بعد از آب نمک بکشید بیرون و خشک کنید و داخل روغن سرخش کنید.
برای مواد داخل شکم بادمجون گوشت چرخی و پیاز و فلفل دلمه رو خورد کنید و داخل همون روغن سرخ کنید.
نمک فلفل زردچوبه و یه قاشق رب گوجه اضافه کنید و تف بدید.
بعد شکم بادمجون رو باز کنید از مواد داخل شکم رو پر کنید داخل تابه یه قاشق رب گوجه رو تف بدید و ابجوش بهش اضافه کنید و بادنجونارو داخل تابه بزارید و با شعله کم بذارید چهل دقیقه جا بیوفته، نوش جاننن.