6
3
3.3K
آخرین خبر/ یه دسر آسون و فوق العاده خوشمزه و مقوی
خلال بادام ۱۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل ۵ ق غ
آب سرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر هل نصف ق چ
آب جوش ۵ لیوان
زعفران به مقدار لازم
خلال بادام رو حتماً با گلاب خیس کن تا عطر و طعمش بیشتر وارد دسر بشه.
نشاسته رو با آب سرد حل کن که گلوله نشه.
آب حتماً باید جوش باشه قبل از اضافهکردن نشاسته تا بافت دسر خوب دربیاد.
آروم آروم نشاسته رو اضافه کن و مدام هم بزن تا ته نگیره و یکدست بشه.
شکر، هل، زعفرون و خلال بادوم رو بعد از غلیظ شدن اضافه کن تا طعمها بهتر بمونن.
ماقوت بعد از خنک شدن غلیظتر میشه، پس زیادی سفتش نکن